„Pur si simplu, acasa!”

Cartierul Crinului s-a nascut din dorinta de a crea un ansamblu rezidential care sa cuprinda beneficiile de care o familie are nevoie.

Fiecare dintre cele 32 de case are o suprafata construita de 95 mp utili si 30 mp gradina si este dispusa pe doua nivele parter si etaj. La parter se afla bucataria, baia, living-ul, dressing-ul si camara, iar la etaj regasim cele trei dormitoare si cele doua bai. De asemenea, podul poate fi transformat cu usurinta in dressing, spatiu de joaca pentru copii sau spalatorie/uscatorie.

Deschiderea este de 7,3 m pentru fiecare lot de teren. Drumul interior al proiectului are o latime de 5 m, fiind prevazut cu sens unic. Peretii exteriori sunt construiti din caramida, au o grosime de 30 cm si sunt izolati la exterior cu polistiren de 10 cm. La parter si etaj peretii despartitori sunt din caramida, cu o grosime de 12 cm.

In ceea ce priveste apartamentele, vor fi construite 10 blocuri in sistem P+3. Astfel, proiectul va pune la dispozitie atat garsoniere, cat si apartamente cu 2 sau 3 camere si inglobeaza cele mai bune caracteristici pentru niste apartamente cu design modern, atractiv, care sa asigure confortul familiei dumnveavoastra.